Gästkort

Innehavare av gästkort är berättigad till följande 

  • Mat i skolmatsal ( middag från 1:a januari till frukost 5:e januari, 11 måltider)
  • Boende i skolsal
  • Fria bussresor med Skånetrafiken Lund på ordinarie avgångar. ( Var vänliga ta hänsyn till "Lundaborna", som har företräde, och släpp dem före på bussarna. Busschauffören KAN stoppa påstigning om de bedömer att bussen är full)
  • Lundaspelen T-Shirt ( möjlighet att trycka nr & namn under turneringen)
  • Fritt inträde Lundaspelen dunkshow den 4:e januari i Idrottshallen

Information om priser och betalning

Boende på skola (ingår i gästkortet)

Tillgång till skolboende från ca kl 16.00 den 1 januari till morgonen den 5 januari. En deposition på 500 kr eller likvärdigt i annan valuta betalas per rum/lag vid incheckning på turneringskansliet (återbetalas vid utcheckning på skolan den 4 eller 5 januari)

Information om incheckning

Klubbar/lag tilldelas klassrum - i klassrummen får det plats från 10 till 50 personer - det vanligaste är att det bor ca 20 pers/klassrum. Vi fördelar platserna i klassrummen utifrån hur många personer laget/klubben kommer med. Lag måste ha med sig sovsäckar och luftmadrasser, eller liknande, att sova på.

Det är av yttersta vikt att vi vid anmälan får en så exakt siffra som möjligt på hur många som kommer. Att detta inte görs är den främsta anledningen till att klagomål uppstår vid ankomst.

UTCHECKNING

Utcheckning görs i samråd med förläggninsvärdarna på skolorna. Depositionen som betalas vid ankomst betalas tillbaka av värden när städningen av boendeområdet är kollat och godkänt

Information om hemfärd

Boende på hotell (extra kostnad tillkommer)

Om man vill ha det lite bekvämare än klassrum är hotell ett alternativ. Om man väljer något av hotellalternativen ingår gästkort (se ovan).  Ni kommer bo på Hotel Radisson Blu eller   Motel L i Lund med bra förbindelser i närheten . Frukostbuffé ingår.

Vid boende på hotell kan max 4 personer bo i samma rum. Det finns alternativ för singel-, dubbel-, trebädds- och fyrbäddsrum.  Man kan önska hotellalternativ via registreringen. 

Priser (per person, inklusive gästkort)

  • 4-bäddsrum - 2490 SEK/person (9960 SEK för 4 personer)
  • 3-bäddsrum - 2790 SEK/person (8370 SEK för 3 personer)
  • Dubbelrum - 3090 SEK/person (6180 SEK för 2 personer)
  • Singelrum - 4090 SEK/person 

Notera att tillgången på 3- och 4-bäddsrum är begränsad. Först till kvarn gäller (registrerat boende i anmälan)!